Безмішковий пилосос будівельний Spraymarket SMVC - AC

SMVC - AC
11780,00
грн.
Хороший пилосос, що працює без мішка. Дійсно ефективно набере приблизно половину баку, поки рівень пилу не сягне фільтрів. Має дуже цікаву систему автоочистки: фільтр не струшується, а міняється напрямок руху повітря. Великий фільтр ділиться на 2 частини - одна всмоктує пилюку, інша очищається зворотнім потоком і напрямок руху міняється кожні 25 секунд. За рахунок такої системи ви майже не втрачаєте потужність пилососу в момент перемикання плюс це значно тихіже ніж гупання на інших моделях.
Також цей пилосос має одразу 2 шланги: один для прибирання, інший для підключення жирафа.


Будівельний пилосос SMVC - AC призначений для роботи з пилом класу L.
До пилу цього класу можна віднести пил малонебезпечних речовин таких, як: вапно, крейда, фарби, лаки, гіпс, глина, м`яка деревина та інше.
Пилосос оснащений системою автоматичного струшування фільтра HERA. Спеціальний механізм очищення поверхні фільтра включається кожні 25 секунд, таким чином зменшує частоту ручного очищення фільтра та збільшує потужність всмоктування.
Даний пилосос відмінно підійде для роботи в парі зі шліфувальними машинами різного типу, у тому числі і шліфувальними машинами для стін і стель. Його потужність та функціонал відмінно для цього підходить. А якщо додати ще й циклонний фільтр - вийде чудова робоча станція для шліфування.
На корпусі пилососа передбачена електрична розетка з можливістю автоматичного включення обладнання потужністю до 2000 Вт. При підключенні до неї обладнання, пилосос буде синхронно вмикатися і вимикатися через кілька секунд після зупинки обладнання ( для видалення залишків пилу зі шланга)
Для ефективної роботи в парі зі шліфувальними машинами будівельний пилосос SMVC - AC має відмінне співвідношення технічних характеристик і конструктивних особливостей.