Ексцентрикова 8.0 шліфувальна машина 150мм SMDS-C1 Spraymarket

SMDS
SMDS-C1
7600,00
грн.
Ексцентрикові машинки використовуються в першу чергу для шліфування фарб, грунтів, твердих та середніх шпаклівок. За рахунок ексцентрику абразив працює зовсім по-іншому і не забивається матеріалом (це особливо актуально для шліфування фарб) Також можна використовувати для шліфування шпаклівлк, штукатурок на невеличких ділянках. Машинка робиить хорошу плоскість.

Данна модель має збільшений ексцентрик 8.0 мм (хоч на машинці написано 5мм) це додає їй продуктивності. Вона добре відбалансована і відчувається потужнішою за аналоги.

Які бувають ексцентрики:
2,5мм - майже не використовується в малярних роботах. Основна задача м'яке шліфування/полірування
3.0мм - такий ексцентрик  стоїть на Festoo ETS - робоча річ для делікатного шлівування
5.0мм - це стандарт для малярів, до якого всі звикли. Це універсальний середній ексцентрик для робот зі шпаклівками і фарбами.
8.0мм - такі ексцентрики тільки з'являються (Mirka була першою)) на ринку і вони можуть працювати з більш твердими матеріалами і мають більшу продуктивність


Від виробника:
Основною перевагою шліфувальних машин SMDS-C1 є якість оброблення поверхні.
Високої якості шліфування дає змогу досягти особливого методу руху шліфувальної підошви, реалізованої в SMDS-C1.
Шліфувальна підошва обертається не тільки навколо своєї осі, але й ексцентрично. Завдяки одночасному обертанню у двох режимах, забезпечується висока якість оброблення поверхні.
Крім вищезазначеної переваги, високої ефективності сприяють:
Високопродуктивний безщітковий електродвигун і електронний блок контролю, що підтримує сталість обертів на всіх режимах роботи.
Крім того, шліфувальна машинка має ергономічну ручку, що дає змогу працювати в будь-якому положенні, а регулювання швидкості обертання здійснюється за допомогою двох кнопок, розташованих на корпусі апарата.
Для ефективного видалення пилу підошва має отвори, а до самої шліфувальної машини може бути під'єднаний пилосос.