Фарбувальний безповітряний апарат SM-230LP

"SPRAY MARKET"
SM-230LP
26445,00
грн.

Відмінність аппаратів ТМ SprayMarket - це не тільки якість, но і хороший сервіс. На них завжди є всі комплектуючі і ви отримаєте підтримку не тільки на гарантійному терміні, але й ще багато років. Є конкретна людина, що відпвідає за сервіс (не менеджер компанії, а конкретний майстер, з яким завжди можна проконсультуватись) Комплектуючі є, все ремонтопригодне ремонт відбувається у м.Дніпро і тривае 1-2 дні. Хоча зараз до ремонту потрапляють апарати аж 2018-2020 років випуску, що пройшли вже багато кілометрів фарбування, чи шпаклювання. Тому ви не стикнетесь з проблемою, коли апарат вже знятий з виробництва і на нього немає запчастин, не будете чекати запчастини місяцями. Стосовно якості роботи апаратів - компанія вже давно на ринку і заробила хороший авторитет у майстрів. А так як нарешті ці апарати з'явились у нас в магазині - це тому що самі вже все випробували і маємо досвід використання цих апаратів.

Професійний фарбувальний апарат безповітряного розпилення призначений для виконання професійних фарбувальних робіт з можливістю широкого застосування ЛКМ. Усі види ЛКМ.

Застосовується при виконанні робіт з нанесення фасадних, інтер'єрних, спеціальних та двокомпонентних фарб високої в'язкості. Професійний апарат безповітряного розпилення застосовують у таких сферах, як промисловість, будівництво, антикорозійна обробка металоконструкцій, фарбування та ізоляція бетону тощо.
Метод безповітряного розпилення, реалізований на фарбувальному апараті SM-230Pro, передбачає підтримку стабільного високого тиску в робочому режимі. Функцію стабілізації та контролю тиску виконує система смарт-контроль, яка встановлена ​​на фарбувальній установці SM-230Pro. Ця система значно полегшує працю маляра. Оператору фарбувальної установки необхідно лише виставити регулятором необхідний тиск, отримуючи інформацію з рідкокристалічного дисплея, подальшу роботу зі стабілізації та контролю тиску на себе візьме система смарт-контроль.

КОМПЛЕКТАЦІЯ

У комплектацію професійного апарату для безповітряного фарбування та розпилення входить: однофазний двигун з поршневим насосом, фарбопультом, фільтром, шлангом високого тиску 15 м.

Інструкція з експлуатації

Характеристики:
МодельSM-230Pro
Тип апарата Поршневий
Продуктивність, л / хв2,3
Потужність двигуна, Вт1200
Макс. сопло, дюйм0,023
Макс. тиск, Бар235
Вага нетто, кг19
Країна виробникКитай


Гарантія та сервіс 1 рік.