Wagner HEA Pro Tip оригінал

2200,00
грн.
Це форсунки, які сильно допомогають коли Ви стикаєтесь зі складними фарбами. Вони встають на рідні соплотримачі SPRAYMARKET це стандарт RAC V
Але Ви отримуєте можливість працювати з білш густими фарбами і наносити їх на меньшому тиску. Робочий тиск форсунок 90-140 бар. Можна давати і більше, але самий кращій результат отримуєте при тиску близькому до 100 бар

Рекомендую для складних фарб а також більшу дюзу (017-019) для клея


Від виробника:

ФОРСУНКА ДВОКАМЕРНА WAGNER PROTIP HEA
High Efficiency Airless (HEA) - це інноваційна технологія, яка дає змогу користувачам розпилювати фарбу з максимальним контролем і зниженим тиском, завдяки революційному дизайну сопла.
Wagner HEA ProTip - нова революційна безповітряна насадка (сопло, форсунка) низького тиску Форсунка (сопло, дюза) HEA ProTrip підходить на будь-які безповітряні фарбувальні агрегати високого тиску.
HEA ProTip (зелена/для фарб. Низький тиск) - це ефективна безповітряна технологія. Інноваційна технологія форсунок HEA дозволяє працювати в діапазоні низького тиску розпилювача: 80-140 бар.
Форсунки HEA ProTip сумісні з соплотримачем TradeTip і підходять для роботи з усіма безповітряними розпилювачами TITAN/WAGNER.
Порівняно зі стандартною безповітряною технологією, текстура розпилення має м'які краї та позбавлена смуг на краях.

У комплекті йде фільтр.
Ось усі переваги в огляді:
  • Відсутній плювок: при натисканні на курок і при відпусканні курка не летять надлишкові краплі, як у звичайних безповітряних форсунках.
  • Менше фарби, що розпилюється: Знижений тиск розпилення призводить до зменшення фарби, що розпилюється, на 55% при контрольованій витраті фарби. Крім того, це дає змогу економити матеріали та зменшує витрати на покриття.
  • Максимальний контроль: Потік фарби, що плавно витікає, забезпечує кращу покривну здатність під час перекриття поверхні та запобігає появі гострих граней. Форсунка дуже спрощує фарбувальні та шпаклювальні роботи, її можуть використовувати навіть непрофесіонали.
  • Тривалий термін служби: Завдяки міцному корпусу сопла з твердого сплаву і зниженому тиску розпилення, сопло зношується менше і може використовуватися вдвічі довше, ніж звичайні безповітряні сопла. Термін служби самого пристрою також збільшується: завдяки зниженому тиску розпилення, система та її компоненти менше піддаються зносу. Міцна конструкція насадки створена з карбіду. Саме тому насадки можуть служити вдвічі довше, ніж звичайні безповітряні насадки. Подовжується термін служби навіть самого пристрою (фарбувального апарату).
  • Якість поверхні: HEA забезпечує однорідний і рівномірний шар на всіх поверхнях, тому володіє високою якістю поверхні, особливо в порівнянні з традиційними методами, такими як пензель і валик.
  • Без втоми: Низький тиск розпилення забезпечує малу віддачу пістолета, гарантуючи особливо приємне і позбавлене втоми використання.