Кожух видалення пилу для 115/125мм КШМ для шліфування бетону

DCWDE5
890,00
грн.
  Кожух для КШМ дозволяє працювати без пилу з болгарками, що мають Ø диска 115 або 125 мм. Кожух оснащений спеціальним патрубком, який дозволяє підключити будівельний пилосос. Дуже добре підходить для шліфування алмазної чашкою, шліфкругами, а також фібровими шліфлистами.
Конструкція кожуха за рахунок рухомого сектора дозволяє працювати у важкодоступних місцях і обробляти кромки і кути. По лінії сполучення кожуха і оброблюваної поверхні встановлені змінні волосяні щітки. Захисний кожух BIHUI використовується спільно з кутовими шліфувальними машинами для захисту оператора від осколків диска і частинок оброблюваного матеріалу під час шліфування.
  Кріплення кожуха до КШМ здійснюється за допомогою перехідників діаметром 38-50 мм, які поставляються в комплекті. Префіксальні кільця забезпечують надійне кріплення кожуха на шийці кутових шліфмашин різних виробників. Кожух виготовлений з міцного ABS пластику, стійкого до шламу, камінню і пилу. Для підключення шланга до пилососа кожух оснащений перехідником.
  Характеристики:
  • Матеріал корпуса: міцний протиударний спецпластік.
  • Розмір: для болгарок з діаметром диска 115 мм, 125 мм.
  • Матеріал шліфування: склопластик, лакофарбові матеріали, бетон, камінь, дерево.
  • Робоча швидкість: 1500-10000 об./хв.
  • Матеріал обробки: мармур, граніт, керамограніт, тверда кераміка, всі види каменю.