Шнур трасер для розмітки 10м TAJIMA PL-CLJM автоматична смотка порошкові чорнила

Tajima
225,00
грн.
Мій улюблений трасер з автоматичною смоткою.
Атоматичне змотування до 7м (хоча шнур 10м), прозора м'яка колба, захист від просипання та ширик всередині для перемішування чорнил. ТОП!

Опис:
Шнур розмічальний TAJIMA, автоматична смотка (порошкове чорнило) 7 м, PL-CLJM

Розмічальний шнур Tajima призначений для виконання прямолінійної розмітки на плоских поверхнях будь-яких матеріалів.

Даний інструмент займає важливе та актуальне місце при нанесенні чіткої та рівної лінії у процесі виконання монтажних, покрівельних, ремонтних, будівельних та інших видів робіт, у яких розмітка є невід'ємною частиною робочого процесу.

Компанія Tajima завжди значно відрізняється своїми шнурами (відбивками) на тлі решти всіх шнурів для розмітки, представлених на світовому ринку. Застосування в роботі багаторічного технічного досвіду, впровадження інноваційних технологій, більш глибокий підхід та велика увага до деталей дозволяють інженерам створювати розмічальні шнури, які відповідають найвищим вимогам замовників та важким умовам використання на ремонтних та будівельних майданчиках. Кожна модель виготовляється з найкращих матеріалів та забезпечена відмінною функціональністю.

Tajima PL-CLJM – дуже легкий та простий у використанні інструмент.

Головною особливістю цієї моделі є механізм автоматичного змотування шнурка на 7 м.

Корпус для шнурка виконаний із високоякісного армованого ABS-пластику. Ударостійкий і герметичний резервуар для порошку - прозорий, що дозволяє легко контролювати обсяг і витрату чорнила.

Отвір, через який простягається шнурок, є латунною втулкою, яка вмонтована в пластиковий ковпачок. Така втулка дозволяє зберігати правильний розмір та геометрію отвору протягом тривалого використання.

Окремо варто відзначити шнур та зачіп. Tajima - єдиний виробник, який використовує не кручені, а зносостійкі плетені шнурки з неопренового волокна і комплектує ними всі свої відбиття. Також шнури можна придбати окремо – як запчастину.

Фірмові відбиття Tajima надзвичайно зносостійкі і навіть при тривалому використанні не розтягуються. За собою вони залишають пряму, стабільну і дуже чітку видиму лінію.

На кінець шнурка прикріплений зачіп, який розширює можливості фіксації та додає зручності у роботі. Він має великий розмір для кращого захоплення і дозволяє зробити всю розмітку самостійно, не вимагаючи допомоги партнера.

Корпус для шнура (відбивки) виконаний з армованого ABS-пластику, ємність для порошку – з еластичного пластику.
Високоякісний механізм для тривалого терміну експлуатації.
Щіло зафіксований ковпачок на корпусі.
Резервуар для порошку прозорий, удароміцний, герметичний – що виключає виток порошку.
Сталева кулька всередині резервуару для кращого перемішування сухої фарби.
Латунна втулка для захисту ковпачка від швидкого зношування через тертя шнурка.
Зносостійкий та високоміцний плетений шнур з неопренового волокна, який не розтягується та забезпечує пряму, стабільну та дуже чітку видиму лінію.
Довжина шнура – 10 м, товщина – 1.0 мм.
Автоматична змотування шнура – 7 м.
Місткість тонера - 40 г.
Великий зачіп з широким захватом та отвором для кріплення на цвях або саморіз.
Зачіп – нержавіюча сталь.
Розмір корпусу – 203 мм.
Зручно працювати у рукавичках.