Фарбувальний безповітряний апарат SM-170LP

"SPRAY MARKET"
13530,00
грн.
Маємо 2 комплектації цього апарату:
Стандарт - трошки важко користуватись регулятором тиску, але працювати можна
Покращений - з новим регулятором тиску - без проблем
Цей малиш до заміни ремкомплектів за умови належного догляду здатний відфарбувати близько 7000м2. Далі ремонт і можна знову в бій!
Так, він не буде дягнути дуже густі фарби (треба буде трошки більше розбавити). Але бере бостік +20% води - а це вже про щось говорить.

Відмінність аппаратів ТМ SprayMarket - це не тільки якість, но і хороший сервіс. На них завжди є всі комплектуючі і ви отримаєте підтримку не тільки на гарантійному терміні, але й ще багато років. Є конкретна людина, що відпвідає за сервіс (не менеджер компанії, а конкретний майстер, з яким завжди можна проконсультуватись) Комплектуючі є, все ремонтопригодне (навіть цей малиш) ремонт відбувається у м.Дніпро і тривае 1-2 дні. Хоча зараз до ремонту потрапляють апарати аж 2018-2020 років випуску, що пройшли вже багато кілометрів фарбування, чи шпаклювання. Тому ви не стикнетесь з проблемою, коли апарат вже знятий з виробництва і на нього немає запчастин, не будете чекати запчастини місяцями. Стосовно якості роботи апаратів - компанія вже давно на ринку і заробила хороший авторитет у майстрів. А так як нарешті ці апарати з'явились у нас в магазині - це тому що самі вже все випробували і маємо досвід використання цих апаратів.

Даний фарбувальний апарат безповітряного розпилення призначений для виконання професійних фарбувальних робіт з можливістю широкого застосування ЛКМ.

Застосовується при виконанні робіт з нанесення фасадних, інтер'єрних, спеціальних та двокомпонентних фарб середньої в'язкості. Професійний апарат безповітряного розпилення застосовують у таких сферах, як промисловість, будівництво, антикорозійна обробка металоконструкцій, фарбування та ізоляція бетону тощо.
Метод безповітряного розпилення, реалізований на фарбувальному апараті SM-170LP, передбачає підтримку стабільного високого тиску в робочому режимі.


КОМПЛЕКТАЦІЯ

У комплектацію професійного апарату для безповітряного фарбування та розпилення входить: однофазний двигун з поршневим насосом, фарбопультом, фільтром, шлангом високого тиску 7.5 м або 15м.

Інструкція з експлуатації

Гарантія та сервіс 1 рік.

Характеристики:
МодельSM-170LP
Продуктивність, 2,1 л /хв.
Потужність двигуна,  Вт600
Макс. сопло, дюйм0,021
Макс. тиск, Бар200
Вага нетто, кг10
ВиробникSpray Market