АНТИ-ЗЕБРА

Gipsokarton.in.ua
zebra
200,00
грн.
250,00
грн.
Уповільнювач висихання водно-акрилових/силіконових/латексних матеріалів  - це прозора, злегка в'язка рідина, яка продовжує час висихання матеріалів. Не впливає на їхню консистенцію і колір.

Залежно від кількості доданого сповільнювача матеріали можуть висихати до кількох годин.

Уповільнювач незамінний, якщо необхідно пофарбувати, нанести декоративну штукатурку на великі ділянки поверхні, уникаючи "стикування" матеріалів. Дозволяє уникнути "ефекту зебри".

Підходить до всіх видів фарб на водній основі (акрилові, силиконові, акрилатні, латексні та ін.) До майже всіх  декоративних штукатурок ( проконсультуйтесь по телефону). Можливо додавання в готові шпаклівки.

Після додавання АНТИ-ЗЕБРИ , фарби починають легше розкатуватись, довше сохнути, зменьшується витрата краски на 1 шар, зменьшується рисунок валика, або легше розходяться/розтягуються напливи. Краска стає більш еластичною і "не такою сухою". 

Схожа ситуація спостерігається і з штукатурками і шпаклівками. Вони також стають більш пластичними.

УВАГА! При додаванні до фарб враховуйте той фактор, що витрата фарби стає меньшою, тому і укривна здатність такого шару також стає меньшою. В деяких випадках треба скоротити додавання води, чи запланувати ще один шар.


СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ
Увага! Уповільнювач висихання водно-акрилових матеріалів слід вливати тонким струмком в матеріал, що повільно перемішується з розрахунку 1:25(max) - 1:150.
В середньому використовується 1 флакон 100мл на 10-20л фарби
Я завжди брав 2 флакона на 30л фарби